Velkommen til Humlum

I mere end 90 år har min familie drevet forretning i hovedgaden i Humlum.

Gennem tiderne har sortimentet forandret sigen del – ligesom personlighederne i hver generation har bidraget med hver sin stil. Fælles for os alle er, at det vigtigste for os er at møde vores kunder i øjenhøjde og gøre vores bedste for at aflæse og opfylde deres behov.

Siden jeg var en lille pige, er jeg kommet i butikken. Jeg sad med når min mormor købte varer ind, når min mor ekspederede brude eller hjalp min morfar med opvasken i køkkenet. Kort sagt har jeg fået branchen og atmosfæren ind fra barns ben.

Jeg tog min butiksuddannelse her i huset i midten af 0-erne, mens min moster ejede forretningen, men dybest set handler det først og fremmest om at kunne sit håndværk, aflæse de mennesker der kommer ind ad døren og kende sine varer. Og disse kvaliteter vil I også møde hos mit skønne personale.

For mig er det vigtigt at holde fast i en række af de værdier, som forretningen i generationer har været kendt for – samtidigt med at vi driver moderne virksomhed med fingeren på pulsen hvad angår trends i ind og udland.

Vi værner om den uformelle stemning, hvor kunderne gerne skal føle sig godt tilpas og hvor der er plads til både børn og utålmodige mænd. Bliver ventetiden for lang, finder vi legoklodserne frem eller serverer en kop kaffe i vores sofahjørne – og hvis I er heldige kan I få lov at smage lidt hjemmebag.

Det skal nemlig gerne være en oplevelse for alle at besøge os.

I dag er vi stolte over at kunne præsentere Vestjyllands største udvalg i alt indenfor festtøj-, konfirmations- og brudekjoler under ét tag og samtidigt har vi også masser af lækkert hverdagstøj og assesories.

Jeg håber I har lyst til at ligge vejen forbi og besøge Humlum Kjoleforretning – Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner
Marianne Bredal